Yvonne de Wit

Sinds 2008 zit ik in het personeelswerk en heb ik het verschil tussen ‘plezier in het werk’ en ‘passie’ ontdekt. In 2012 heb ik de HBO-opleiding Personeel en Arbeid bij Avans afgerond, heb ik medewerkers gecoacht, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van personeel en organisatie (zie ook mijn LinkedIn-profiel) en ben ik eigenlijk niet meer te stoppen. Werken aan organisatievraagstukken en werken met mensen geeft me ontzettend veel energie. Ik ben een echte allrounder en ik voel me thuis bij bedrijven waar ik op alle niveaus mag schakelen (strategisch, tactisch, operationeel).

Collega’s typeren mij als: enthousiasmerend, direct, energiek, resultaat- en klantgericht. En weet je wat nou zo mooi is? Ze hebben gelijk!

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak!