Yvonne de Wit

Sinds 2008 zit ik in het personeelswerk en heb ik het verschil tussen ‘plezier in het werk’ en ‘passie’ ontdekt. Na mijn HBO-opleiding en diverse aanvullende opleidingen, heb ik me gericht op duurzame inzetbaarheid. Als matchmaker van Expeditie Loopbaan spreek ik veel medewerkers met al hun vragen en onzekerheden. Tijdens mijn studie Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid zat ik aan de organisatiekant. Daardoor ben ik nu in staat medewerker en organisatie te verbinden. Want ik heb gezien wat werkt en wat niet werkt. Het liefst werk ik bij een bedrijf waar ik op alle niveaus mag schakelen (strategisch, tactisch, operationeel). Zie ook mijn LinkedIn-profiel.

Collega’s typeren mij als: enthousiasmerend, direct, energiek, resultaat- en klantgericht. En weet je wat nou zo mooi is? Ze hebben gelijk!

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak!