HR-Projecten

Stel, je wilt een beoordelingssysteem gaan gebruiken maar weet niet waar te beginnen. Je zoekt een nieuwe medewerker maar wilt graag het werving- en selectietraject uitbesteden. Of je wilt een personeelshandboek samenstellen maar weet niet wat er allemaal in moet staan. Behoefte aan opleidingsplan? Zo maar een paar onderwerpen waarmee ik behulpzaam kan zijn. Met een duidelijk doel voor ogen, vastgelegd in helder plan van aanpak, weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Werving en selectie
Waar vind je de juiste medewerker? Vind je het lastig om de juiste medewerker te selecteren uit alle kandidaten? In de afgelopen jaren heb ik op een creatieve manier prachtige matches gemaakt. Het is die mix van ratio en intuïtie waarmee ik tot treffende resultaten kom. En niet onbelangrijk: mijn diensten zijn betaalbaar. Ik breng geen percentage van een jaarloon in rekening maar de werkelijk gemaakte uren. Bij een ingewikkelder of omvangrijker werving- en selectievraagstuk, werk ik graag samen met Primatch. Door deze samenwerking kan ik tegen een aantrekkelijk tarief een zoekopdracht op alle gangbare zoekmachines plaatsen en is succes verzekerd!

Duurzame inzetbaarheid
In 2016 heb ik veel geëxperimenteerd op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Door met medewerkers de dialoog aan te gaan heb ik gezien wat wel en wat niet werkt. Ik heb ook gemerkt dat veel bedrijven worstelen met dit vraagstuk. Want hoe houd je medewerkers betrokken en gemotiveerd? Hoe blijven ze met plezier aan het werk en gaan ze om met een alsmaar verschuivende pensioengerechtigde leeftijd? Er is geen eenduidig antwoord maar bent u er wel naar op zoek, dan wil ik de opgedane inzichten graag met u delen.

Ontwikkeling van medewerkers
Vraagt een directeur aan zijn staffunctionaris: Wat als je investeert in medewerkers en ze vertrekken? Zegt de HR-adviseur: Wat als je niet investeert en ze blijven? Een interessant vraagstuk waar ik graag mijn tanden in zet. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ontwikkeling van medewerkers in bijna alle gevallen meer oplevert dan het kost.

Kan KIJK op HR je helpen met een specifiek HR-project? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Opdrachtgevers
De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor: Louter, Woonlinie, Woonwijze, Woonpartners, Gloudemans en Rhiant. De corporatiesector vindt mij makkelijk maar ook in andere sectoren kan ik dezelfde toegevoegde waarde leveren.