HR-advies

Het is lastig in deze tijd om als MKB-er alle kennis in huis te hebben als het gaat om ziekteverzuim, ontslagregels, ontwikkeling van medewerkers enzovoort. Hoe handig is het dan om op momenten dat je het écht nodig hebt, een adviseur in te kunnen schakelen die over een specifiek vraagstuk kan adviseren. Je mag van mij een praktisch en toepasbaar advies verwachten waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt.

Vast aantal uren
Je kunt KIJK op HR ook inhuren voor een vast aantal uren per week of per maand. Natuurlijk tegen een scherp tarief. Een flexibele en deskundige oplossing!

Juridische kennis
Je mag van mij verwachten dat ik gedegen kennis heb van bijvoorbeeld de Wet Verbetering Poortwachter, van de Wet Werk en Zekerheid, van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties enzovoort. Maar soms is die kennis net niet genoeg om alle risico’s uit te sluiten en is er een juridische check nodig. In zo’n geval werk ik graag samen met Wendy van Grieken. Een ervaren en deskundige arbeidsrechtadvocate die ook voor het MKB betaalbaar is.

Wil je graag gebruik maken van het HR-advies van KIJK op HR? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.